Startside!

Unikke ting i træ!

Denne side handler om en hobby, der omdanner træ, som i de fleste tilfælde ville ende som brændsel til UNIKKE TING I TRÆ. Det mest miljøvenlige råstof vi kender. Biproduktet er spåner.

Det er fantastisk udfordrende at se resultatet af, at bearbejde et stykke træ. En salatskål - frugtskål - vase som brugsting eller til pynt. Et fad - platte eller vase. Kun fantasien sætter grænser.

Ethvert emne er et unikum - alle forskellige: mønstrer, farver og design. Tag et kig på mit galleri eller gå direkte til min salgsside og bliv inspirreret. Måske finder du en eller flere ting, du kunne tænke dig at erhverve eller at give som gave?

 

Klik på en af knapperne for at kommer videre til: Nyheder - Galleri el. Webshop!

Lidt om min baggrund!

Jeg er årgang 1944 - har en landbrugsfaglig uddannelse og har ikke tidligere arbejdet med træ.

Da jeg for nogle år siden, begyndte at trappe ned med mit hidtidige arbejde, købte jeg en trædrejebænk, bare for at prøve om trædrejning var noget for mig. Det fandt jeg hurtig ud af, at det var. Siden har jeg udskiftet min første drejebænk med en bedre. Samt udvidet værkstedet med mere plads og udstyr, sådan at jeg i dag har supergode forhold at arbejde under. Jeg er blevet grebet at de udfordringer, denne hobby byder på og stræber konstant efter at nå det perfekte resultat. Jeg har været på et grundkursus i trædrejning hos Per Sepstrup (www.kreativtraedrejning.dk) og i Irland hos Glenn Lucas (www.glennlucaswoodturning.com) og bliver iøvrigt inspireret af vidioer på "YouTube".

Kaj Jørgen Pedersen

 

 

Følg mig også her ..